sokongan

sokongan

Dasar suppo r t:

Pituduh teknis saméméh nyusun: Lamun nyaho naon kahayang nu peryogi, mangga tingali instruksi sarta susunan info unggal produk; Lamun henteu, mangga ngahubungan jualan kami

rojongan teknis sateuacan na antara ngagunakeun: eupan balik téh tampi tur bakal dicokot care tina sabar

Rojongan husus:

jasa rojongan validasi:

Kalawan laboratorium husus, urang Geshi (Gorun) bisa nyadiakeun validasi GMP pakakas filtration.

solusi validasi:

test survival 1.Bacteria 2.Integrity test kasaluyuan 3.Chemical

test 4.Bacteria intercept test 5.Dissolution test 6.Precipitates

test intercept 7.Bacteria pikeun cartridge dipaké

kontak:

Emial: gy@shgorun.com

Tel: +86  021 59228528 fax: +86 02159228085

Mobile: +8615921079752

Tambahkeun: No.8, Tianyi Jalan, Qingpu, Shanghai

2016-06-25-07b023d31a-3ddb-45db-a6cc-8b9c1536da3d


WhatsApp Online Chat !