Lapisan hiji PES filter cartridge pleated (DHPS) Series

Lapisan hiji PES filter cartridge pleated (DHPS) Series

Pondok Description:

runtuyan ieu cartridge ngadopsi diimpor Jerman desain struktur husus mémbran PES mikro tanpa rojongan, kalayan fitur anu luar biasa di fluks luhur, rasio aperture luhur, formulir struktur pressure kacida asimétri jsb Unggal cartridge keur integritas dites saméméh pangiriman, bisa loba dipaké pikeun filtration terminal di farmasi biologis, kimia rupa, dahareun jeung industri inuman. aplikasi has filtration steril tina LVP na SVP; filtration steril produk biologis; Steril fi ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: hanghai, Ningbo, Qingdao, Shenzhen
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, PayPal, Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    runtuyan ieu cartridge ngadopsi diimpor Jerman struktur husus design mémbran PES mikro tanpa rojongan, kalayan fitur anu luar biasa di fluks luhur, rasio aperture luhur, formulir struktur pressure kacida asimétri jsb

     

    Unggal cartridge nyaeta integritas dites saméméh pangiriman, bisa loba dipaké pikeun filtration terminal di farmasi biologis, kimia rupa, dahareun jeung industri inuman.

     

    aplikasi has

    filtration steril tina LVP na SVP;

    filtration steril produk biologis;

    filtration steril tina inuman sarta anggur runtuyan;

    filtration steril bubuk freeze-garing;

    filtration steril tina cai murni & cai mineral;

    Nyaring filtration of purity tinggi réagen kimia;

     

    Fitur

    asimétri, rasio aperture luhur luhur, pollutant kapasitas luhur;

    Alus hidrofilik, gampang mun baseuh, nyieun test integritas saméméh jeung sanggeus ngagunakeun;

    fluks luhur, mastikeun operasi ekonomis sahiji filter;

    aliran difusi low; aperture seragam, mastikeun kasalametan terminal;

    stabilitas panas alus, nyieun boga kasabaran uap sterilization alus;

     

    struktur bahan

    Filter média: struktur pressure asimétri PES mémbran mikro;

    Lapisan diversion: serat polipropilén

    tube sentral: polipropilén, nguatkeun panas lalawanan liner;

    Cangkang / Tungtung cap: polipropilén

    Segel ring: karét Silicone / EPDM / fluorous / luar karét terafluoroethylene

     

    Filter Area: filter Area: ≥0.60m2@ø69, 10 "

     

    kaayaan operasi

    hawa Max:

    A: normal polipropilén cangkang jeung puseur tube, ≤65 ℃

    B: polipropilén cangkang & stop kontak liner, ≤80 ℃

    C: molekular cangkang polipropilén beurat tinggi & nguatkeun panas lalawanan liner tube & stop kontak liner, ≤90 ℃

     

    Max tekanan diferensial: bédana tekanan positif 4bar @ 23 ℃

                         Sabalikna bédana tekanan 2bar @ 23 ℃

    Uap sterilization: 121 ℃ pikeun 30 menit

    05

     

    06

    susunan informasi

    DHPS Precision Up tungtung Cap Panjang
         0010 = 0.1um Z = Cylindrical sudut seukeut 25 = 2,5 "
    0022 = 0.22um S = Triangular fin 05 = 5 "
    0045 = 0.45um P = Bulkhead 10 = 10 "
    0065 = 0.65um LP = Dua port datar 20 = 20 "
    0080 = 0.8um LHP = Dua baja liner datar 30 = 30 "
    0100 = 1.0um PLP = Salah port datar salah bulkhead 40 = 40 "
    0120 = 1.2um tipe G = lalawanan Panas

     

    tube sentral Turun port ring Seal     
    Standar = PP D = 226 normal S = karét Silicone
    H = steel baja E = 226 V normal = Fluorine karét
    T = Nguatkeun panas lalawanan liner DH = 222 ring baja Outer Y = EPDM karét
         EH = 226 ring baja Outer F = NBR
        AD = 222 WV husus = Outer terafluoroethylene karét
                  AE = 226 husus
              C = 215 normal
              F = 220 normal
              DN = 220 liner baja Batin
               En = 226 liner baja jero

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !