Manufaktur & Verifikasi

Manufaktur & Verifikasi

Parusahaan boga tilu sarébu méter pasagi pinuh katutup debu-kirang cartridge filter workshop produksi nu meets syarat GMP.

Puluhan otomatis tur garis produksi semi-otomatis, boga capabiliy tina jutaan cartridges filter per taun.

Genep sarébu méter pasagi machining workshop pikeun perumahan filter, bak stainless steel, sistem purifikasi cai jsb equipments.

Diwangun laboratorium husus, bisa nyadiakeun validasi GMP pakakas filtration.

ee


WhatsApp Online Chat !