Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Shanghai Gorun téhnologi mesin Co, .Ltd diturunkeun tina GESHI pabrik unsur filter, diadegkeun dina 1993.

Integrasi perusahaan: panalungtikan ilmiah, produksi jeung layanan teknis.

Produk papanggih GMP jeung standar America FDA, loba dipaké dina farmasi, Arsitektur Kapal, dahareun jeung inuman, industri pétrokimia, etc.Industries éléktronik,

Specilized di separation solid-cair, separation uap-padet, filtration steril, konsentrasi sarta purifikasi cai.

Kalawan ISO 9001-: 2000 sertipikat Unsur filter sarta perumahan nu dijieun mastikeun nurutkeun sarat GMP
Gas / cair steril sarta filter anu husus ogé narima ku perusahaan farmasi.
Konsep urang : Jieun produk kualitasna, nyadiakeun layanan profésional!
Ulah naon urang tiasa ngalakukeun ngawula unggal customer, tumuwuh nepi bareng jeung konsumén!

zhant


WhatsApp Online Chat !