• 1
  • 2
  • 3
  • processing cartridge

    processing cartridge

  • pameran

    pameran

  • processing perumahan

    processing perumahan

naha milih Gorun

· Kusabab 1993, kalawan sajarah panjang jeung akumulasi téhnologi
· jasa rojongan Validasi
· Mibanda leuwih ti hiji sarébu pausahaan anu make filter kami

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • Industri farmasi
    02/06/17

    Industri farmasi

    filtration Aseptic, filtration klarifikasi jeung filtration terminal di industri farmasi. Shgorun Co. nawarkeun Saniter filter baja perumahan steel kalawan cartridge filter pikeun filtration farmasi béda ...
    maca deui
  • Industri kadaharan & inuman
    05/05/17

    Industri kadaharan & inuman

    Specially for treatment of bottled water or water for food&beverage. Typical: Bottle water Juice Beer / wine Solid-liquid separation
    maca deui
  • Industri kimia
    04/05/17

    Industri kimia

    Pre-filtration of high purity chemical reagent Clarification filtration of chemical raw materials, organic solution Chemical catalyst recovery
    maca deui

hatur nuhun kanggo waktos Anjeun

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star