mbështetje

mbështetje

Themelor Suppo r t:

Udhëzues teknik para urdhërimin: Nëse ju e dini se çfarë saktësisht ju duhet, ju lutem shikoni udhëzim dhe urdhërimin info e çdo produkti, Nëse jo, ju lutem kontaktoni shitjes tonë

Mbështetje teknike para dhe në mes duke përdorur: reagime janë të mirëpritur dhe do të marrë kujdesin e durim

Mbështetje të veçantë:

Validation mbështetje të shërbimit:

Me laborator të specializuar, ne Geshi (Gorun) mund të sigurojë PMP vlefshmërinë e pajisjeve të filtrimit.

Validation zgjidhje:

1.Bacteria testi mbijetesa 2.Integrity testi compatibility 3.Chemical

4.Bacteria ndërpres Testi 5.Dissolution 6.Precipitates test test

7.Bacteria testi kap për fishek përdorur

kontakt:

Emial: gy@shgorun.com

Tel: +86  021 59228528 Fax: +86 02159228085

Mobile: +8615921079752

Shto: Nr.8, Tianyi Road, Qingpu, Shanghai

2016-06-25-07b023d31a-3ddb-45db-a6cc-8b9c1536da3d


WhatsApp Online Chat !