поддршка

поддршка

Основни suppo r t:

Технички водич пред Подредување: Ако знаете што точно ви треба, ве молиме видете настава и нарачување информации за секој производ, ако не, ве молиме да не контактирате

Техничка поддршка пред и помеѓу користење: повратни информации се добредојдени и ќе бидат згрижени трпеливо

Посебна поддршка:

Валидација на услуги за поддршка:

Со специјализирана лабораторија, ние Geshi (Gorun) може да обезбеди ДПП валидација на опрема за филтрација.

решение валидација:

тест 1.Bacteria опстанок 2.Integrity тест 3.Chemical компатибилност

тест 4.Bacteria интервенира тест 5.Dissolution тест 6.Precipitates

7.Bacteria тест интервенира за користени кертриџ

контакт:

Emial: gy@shgorun.com

Тел: +86  021 59228528 Факс: +86 02159228085

Мобилен: +8615921079752

Додај: бр.8, Tianyi патот, Qingpu, Шангај

2016-06-25-07b023d31a-3ddb-45db-a6cc-8b9c1536da3d


WhatsApp Online Chat !