Nyokong

Nyokong

Dhasar suppo r t:

guide Technical sadurunge nindakake: kowe apa persis sampeyan kudu, pirsani instruction lan nindakake info saka saben produk; Yen ora, hubungi kita dodolan

technical support sadurunge lan antarane nggunakake: saran sing tampi lan bakal dijupuk saka care sabar

Dhukungan khusus:

layanan support Validation:

Laboratorium specialized, kita Geshi (Gorun) bisa nyedhiyani Validation GMP saka peralatan filtrasi.

solusi Validation:

test kaslametané 1.Bacteria 2.Integrity test kompatibilitas 3.Chemical

test 4.Bacteria nyegat test 5.Dissolution test 6.Precipitates

test nyegat 7.Bacteria kanggo isi digunakake

Contact:

Emial: gy@shgorun.com

Tel: +86  021 59228528 Fax: +86 02159228085

Mobile: +8615921079752

Tambah: No.8, Tianyi Road, Qingpu, Shanghai

2016-06-25-07b023d31a-3ddb-45db-a6cc-8b9c1536da3d


WhatsApp Online Chat !