Gambar Company

Gambar Company

Shanghai Gorun teknologi mesin Co, .Ltd asalé saka GESHI pabrik Filter unsur, didegaké ing taun 1993.

Integrasi Enterprise: penelitian ilmiah, produksi lan layanan technical.

Products ketemu GMP lan standar Amerika FDA, digunakake digunakake ing pharmaceutical, bioengineering, pangan lan wedang, Petrochemical etc.Industries elektronik,

Specilized ing misahake ngalangi-Cairan, misahake uap-ngalangi, filtrasi resik, konsentrasi lan sesuci banyu.

Kanthi ISO 9001-: 2000 certificate, unsur Filter lan omah sing diprodhuksi strictly miturut sarat GMP
Gas / Cairan sing bersih lan Filter khusus uga ditampa dening perusahaan pharmaceutical.
KONSEP kita : nggawe PRODUCTS QUALITY HIGH, Nyedhiyani SERVICE PROFESSIONAL!
Aja apa kita bisa nindakake kanggo ngawula saben customer, Tuwuh munggah bebarengan karo pelanggan!

zhant


WhatsApp Online Chat !