• 1
  • 2
  • 3
  • Processing Cartridge

    Processing Cartridge

  • pameran

    pameran

  • Processing Housing

    Processing Housing

kok milih Gorun

· Wiwit 1993, karo sajarah dawa lan klempakan teknologi
· layanan support Validation
· Wis luwih saka sewu perusahaan sing nggunakake Filter kita

Read More

Featured produk

perusahaan warta

  • Industry Pharmaceutical
    02/06/17

    Industry Pharmaceutical

    filtrasi aseptic, filtrasi klarifikasi lan filtrasi terminal ing industri pharmaceutical. Shgorun Co. nawakake resikan Filter baja omah stainless karo isi Filter kanggo filtrasi pharmaceutical beda ...
    maca liyane
  • Industry Food & wedang
    05/05/17

    Industry Food & wedang

    Specially for treatment of bottled water or water for food&beverage. Typical: Bottle water Juice Beer / wine Solid-liquid separation
    maca liyane
  • Industri Kimia
    04/05/17

    Industri Kimia

    Pre-filtration of high purity chemical reagent Clarification filtration of chemical raw materials, organic solution Chemical catalyst recovery
    maca liyane

thanks kanggo wektu

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House